Start » Bostäder » Västra Götaland » Göteborg » Eriksberg » Dockan - Skeppsbyggaren, etapp 2

Dockan - Skeppsbyggaren, etapp 2

  • Vy ifrån dockan
  • Utsikt vån 7
  • Köket
  • Vy Dockan
  • Exteriör kajpromenad
  • Vardagsrum
  • Beachvolley vid Dockan
  • Vy Kranen

Ladda ner

Moderna hem i äkta varvsmiljö

Västra Eriksberg är ett av Göteborgs mest expansiva områden som stadigt växer med nya bostäder. I Dockan pågår byggnationen för fullt med höga flerbostadshus alldeles vid kajkanten. Vid Dockans inre del bygger vi kvarteret Skeppsbyggaren med 89 stycken ljusa och välplanerade lägenheter.

Husen i Skeppsbyggaren blir nio våningar höga och ligger alldeles vid de stora solbryggorna med utsikt över bockkranen och hamninloppet. I etapp 2 ingår totalt 44 lägenheter om 2-4 rok. I Dockan finns redan nu gym, inredningsbutiker, pizzeria, chokladbutik och den nyöppnade kvartersrestaurangen Deliverket. I huset bredvid Skeppsbyggaren ligger det mysiga caféet Baka med nybakat stenugnsbröd och andra godsaker.

Hitta din bostad

Klicka fram ditt boende i Skeppsbyggaren! Nu kan du klicka dig runt huset och hitta din drömbostad vid Eriksbergsdockan. Information om antal rum, boarea, pris, avgift visas samtidigt i listan bredvid.

Du kan också se utsikter ifrån de olika balkongerna via vår virtuella 3D-modell för Skeppsbyggaren. 

Närområdet

Det kommer att bli livfullt i Dockan på Västra Erikberg. Utmed kajerna blir det gångstråk med butiker, uteserveringar, evenemangsplatser och sittplatser. Här kommer båtfolk blandas med flanörer, cyklister och barnfamiljer.

Byggnaderna

Med ett attraktivt läge på bästa kajplats i Eriksberg blir Skeppsbyggaren en ståtlig adress. Det nya hamnkvarteret omfattar två tegelhus om nio våningar som avslutas med varsin taklägenhet. Övriga lägenheter får antingen en stor uteplats eller balkong med goda utsikter som tar till vara på vattenläget.

Inredning

Inredningen i bostäderna blir noggrant genomtänkt. Vi arbetar bara med välrenommerade leverantörer och kombinerar deras produkter med fantasifulla och intelligenta lösningar.

Inredningstips

På Hitta hem-bloggen bjuder JMs inredare Pella Hedeby och Marie Ramse på både tips och inspiration för inredningen i din nya bostad. Titta in på bloggen och låt dig inspireras!

Energiklassning

I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.


Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder” på www.jm.se/hallbarhet.

JMs tygghetspaket

JM erbjuder sedan många år ett Trygghetspaket för att göra din bostadsaffär till en trygg investering. Grunden för JMs trygghetspaket är det omfattande kvalitetsarbete som JM bedriver sedan många år samt vår Miljöpolicy som sätter livsmiljön i centrum.

Ladda ner och skriv ut

Du vet väl om att det finns ytterligare lägenheter till salu? Klicka på länken nedan för att visa fler lägenheter i Skeppsbyggaren!

Fakta om projektet


Namn: Dockan - Skeppsbyggaren, etapp 2
Kommun: Göteborg
Område: Eriksberg
Status: Säljstartat
Energiklass: C
Bostäder: 44 st om 2-4 rok
Boarea:  50 - 141 m² 
Tillträde:  Kvartal 3, 2015 - Kvartal 4, 2015 (Preliminärt)
Pris: 1.895.000 kr - 7.495.000 kr
Avgift: 3.100 kr - 6.200 kr
Exkluderat varmvatten
Inkluderat triple play

Storlek Till salu
2 rok 10 st
3 rok 13 st
4 rok 4 st
Visning
  • Måndag 21/4  kl  12:00 - 13:00 Visning av husmodell i visningspaviljongen vid kajen intill byggarbetsplatsen, korsningen Ostindiefararen/Monsungatan. (Inre delen av Eriksbergsdockan)  (Karta)

Till prislistan »

Kontakt

Camilla Johansson Camilla Johansson Titel: Mäklare Företag: Newhomes Telefon: 0722-10 57 00 E-post

På vastraeriksberg.se bloggar vi som bygger i området om nyheter och aktuella händelser. Du kan besöka områdets intressanta platser eller navigera dig runt helt på fri hand i vår webbaserade 3D-modell.

Återigen, för femte året i rad, har vi Sveriges nöjdaste bostadskunder.

Detta enligt undersökningsföretaget Prognoscentret. Vi vill rikta ett hjärtligt tack till våra kära kunder. Det är ju tack vare er; att vi har fått lyssna på önskemål, synpunkter och förslag, som vi vet hur man verkligen bygger trivsel.