Mina sidorx

eller registrera dig för att spara bostäder permanent..

X

Bli VIP-kund

Bli VIP-kund och få förtur till alla JMs och Borätts nya bostäder samt VIP-magasinet entré som utkommer fyra gånger per år.

Registrera dig här

Du har inte sparat några projekt ännu

Säljstartat

11 lediga bostäder

Skeppsbyggaren, etapp 2

Eriksbergsdockan

Anmäl intresse

Västra Eriksberg är ett av Göteborgs mest expansiva områden som stadigt växer med nya bostäder. I Dockan pågår byggnationen för fullt med höga flerbostadshus alldeles vid kajkanten. Vid Dockans inre del bygger vi kvarteret Skeppsbyggaren med 89 stycken ljusa och välplanerade lägenheter.

Husen i Skeppsbyggaren blir nio våningar höga och ligger alldeles vid de stora solbryggorna med utsikt över bockkranen och hamninloppet. I etapp 2 ingår totalt 44 lägenheter om 2-4 rok. I Dockan finns redan nu gym, inredningsbutiker, pizzeria, chokladbutik och den nyöppnade kvartersrestaurangen Deliverket. I huset bredvid Skeppsbyggaren ligger det mysiga caféet Baka med nybakat stenugnsbröd och andra godsaker.

Byggnaderna

Med ett attraktivt läge på bästa kajplats i Eriksberg blir Skeppsbyggaren en ståtlig adress. Det nya hamnkvarteret omfattar två tegelhus om nio våningar som avslutas med varsin taklägenhet. Övriga lägenheter får antingen en stor uteplats eller balkong med goda utsikter som tar till vara på vattenläget.

Läs mer om byggnaderna

Bostadsväljaren

Klicka fram ditt boende i Skeppsbyggaren! Nu kan du klicka dig runt huset och hitta din drömbostad vid Eriksbergsdockan. Information om antal rum, boarea, pris, avgift visas samtidigt i listan bredvid.

Gå till Bostadsväljaren

Inredning

Skeppsbyggarens lägenheter får en modern och hållbar inredning som vilar på en grund av noggrant valda naturmaterial. Stramt och subtilt med fönsterbänkar i kalksten och en mattlackad ekparkett som bryter mot de vitmålade väggarna.

JMs tygghetspaket

JM erbjuder sedan många år ett Trygghetspaket för att göra din bostadsaffär till en trygg investering. Grunden för JMs trygghetspaket är det omfattande kvalitetsarbete som JM bedriver sedan många år samt vår Miljöpolicy som sätter livsmiljön i centrum.

Läs mer om JMs trygghetspaket

Hitta hem-bloggen

På Hitta hem-bloggen bjuder JMs inredare Pella Hedeby och Marie Ramse på både tips och inspiration för inredningen i din nya bostad. Titta in på bloggen och låt dig inspireras! 

Gå till Hitta hem-bloggen